Xshell Forum

Progress bar not showing correctly

Last post: Friday, September 23, 2016 2:19 AM by Support, 9 reply

 
Friday, September 4, 2015 12:19 PM - weheartwebsites

Progress bar not showing correctly

 
On Ubuntu 14.04+ when running (and packages actually upgradable):

$ sudo apt upgrade


The progress bar is not sticking on the bottom and flickering.

Program Ver. : Xshell 5
Tuesday, September 8, 2015 5:28 AM - Support

Re: Progress bar not showing correctly

 
Can you add a screenshot of this problem? We cannot seem to duplicate the issue from our lab.


Technical Support

Like us on Facebook
Follow us on Twitter
Visit our blog Blog
Thursday, September 10, 2015 3:00 AM - weheartwebsites

Re: Progress bar not showing correctly

 
So basically it is showing parts of the progress bar in the screen scroll/history - with OpenSSH that was not the case.
Friday, September 25, 2015 12:55 AM - Support

Re: Progress bar not showing correctly

 
I checked on multiple servers but your screenshot looks normal. Can you send us the screenshot of how it is supposed to look? I am sorry for the delay. We were trying to duplicate this issue.


Technical Support

Like us on Facebook
Follow us on Twitter
Visit our blog Blog
Wednesday, November 4, 2015 10:00 AM - bububut

Re: Progress bar not showing correctly

 
I have similar issue here. The progress bar is supposed to replace itself each time so there should be just one line. But in xshell it shows up with all the lines in the same screen. Please check attachment for screen record.
Tuesday, November 10, 2015 7:49 AM - support

Re: Progress bar not showing correctly

 
Hi bububut,

This issue has been successfully replicated in our lab. A fix will be released as soon as possible. Thank you for reporting this bug in detail.

Technical Support

Like us on Facebook
Follow us on Twitter
Visit our blog Blog
Saturday, September 3, 2016 2:41 PM - Youze Tang

Re: Progress bar not showing correctly

 
May I know whether this issue is fixed or not? I upgraded to the newest version and progress bar still not working correct.
Tuesday, September 6, 2016 8:40 PM - Support

Re: Progress bar not showing correctly

 
The previously reported issue was solved. But it seems like you are still having this issue.

Please provide details on how we can duplicate the issue and we'll figure out what is causing the issue for you.

Technical Support

Like us on Facebook
Follow us on Twitter
Visit our blog Blog
Thursday, September 22, 2016 9:34 AM - Youze Tang

Re: Progress bar not showing correctly

 
Hi, xshell staff.

When npm install, seems it's still not correct. And the display is ok when I login through iterm2 use Mac.
Friday, September 23, 2016 2:19 AM - Support

Re: Progress bar not showing correctly

 
Check to see if the 'Treat CJK ambiguous characters as wide character' option is turned on in your session file.

The option can be found in Terminal -> Translation section of your session file.

For your case, you want to turn this option off.

Technical Support

Like us on Facebook
Follow us on Twitter
Visit our blog Blog