Xmanager Forum

X11 redirect doensn' work after upgrade

Last post: Tuesday, May 13, 2003 11:04 AM by Support, 3 reply

 
Sunday, May 11, 2003 9:28 PM - Uwe Waechter

X11 redirect doensn' work after upgrade

 
Hi,
I updated Xmanager from 1.3.7.4e to 1.3.8.b5 and the xshell from
1.0b to 1.0b3.

After that the redirect of X11 windows through the ssh tunnel don't
work :-(( any more.
I open an ssh Session via Xshell.
The DISPLAY variable is set to localhost:10.0 --> OK
For example when i try to start xterm the Xmanger starts, but no window opens. I can see in the process table that the xterm is running.
Only the window is missing :-((
Before upgrading it works perfekt.

I hope somebody can help.

regards
Uwe
Monday, May 12, 2003 4:35 PM - Support

Re: X11 redirect doensn' work after upgrade

 
Thank you for your feedback.

Unfortunately we are not able to reproduce the same error in our environment. The xterm might be obscured by another window in your PC. If this is not the case, please try the following steps.:

1. Run Xmanager first.
2. Connect to the server using Xshell.
3. Run an xterm at the prompt of Xshell.

We would appreciate your reply.

----
Technical Support
Tuesday, May 13, 2003 3:31 AM - Uwe Waechter

Re: Re: X11 redirect doensn' work after upgrade

 
Hi,
I tryed, but is the same result :-(
If I set DISPLAY directly to my IP Address it works.
The problem is using the ssh tunnel.

regards
Uwe
Tuesday, May 13, 2003 11:04 AM - Support

Re: Re: Re: X11 redirect doensn' work after upgrade

 
It seems that there is a problem in Xshell. We need some more information on your environment to figure out the reason. Could you please send us the following information?:

- C:Program FilesXmanager1.3.9Xmanager.log
- Unix name and version.
- Text messages displayed in Xshell during login process.
- netstat outputs after running xterm in the prompt of Xshell.
C:> netstat -an > netstat.txt

If possible, please send them to support@netsarang.com.

Thanks for your cooperation.

----
Technical Support