Xmanager Forum

Cursor leaves stange traces in Cadence Virtuoso

Last post: Tuesday, December 14, 2004 12:42 AM by Support, 3 reply

 
Tuesday, December 7, 2004 12:31 PM - Tuomas Tuononen

Cursor leaves stange traces in Cadence Virtuoso

 
I have been using Cadence Design Framework II electronic design software (version 4.4.6) on my university's Sun workstation. I have also used the software remotely from my Linux installation, but I'm looking for ways to use it from Windows XP. Xmanager 2 seems to work just fine, but the cursor doesn't update correctly in Virtuoso schematic editor but leaves traces that can only be cleared by refreshing the view. I have attached a screen capture, so you might understand what I mean.
The software uses PseudoColor.
I have tested some other X servers for Windows and some of them don't have this specific problem.
Tuesday, December 7, 2004 1:20 PM - Support

Re: Cursor leaves stange traces in Cadence Virtuoso

 
Could you try "When Mapped" for the Backing Store option? You can configure it as following:

1. Run Xconfig.
2. Open Default Profile.
3. Click the Advanced tab.
4. In the Backing Store option, Choose When Mapped.
5. Click OK.
6. Restart Xmanager.

Please make sure that you should select "PseudoColor" from the Color tab.

If it also fails, try the attached patch module. Please uncompress it and copy to:

C:\Program Files\NetSarang\Xmanager2

We would appreciate your feedback.

----
Technical Support
Monday, December 13, 2004 1:41 AM - Tuomas Tuononen

Re: Re: Cursor leaves stange traces in Cadence Virtuoso

 
Thank you for the help!

It seems I didn't check all the options thoroughly, because the setup you gave me worked fine.

I'm sorry for the inconvenience and glad you could help me.
Tuesday, December 14, 2004 12:42 AM - Support

Re: Re: Re: Cursor leaves stange traces in Cadence Virtuoso

 
Thank you for your feedback.

----
Technical Support